Turistička zajednica Grada Tuzle dala nam je povjerenje

Nastupom Džejle Ramović, u ovom gradu je zvanično otvorena manifestacija Zima u Tuzli. Turistička zajednica grada Tuzle je ovaj put povjerenje da zabilježi događaj dala našem timu. Tako je Triton produkcija na ovom projektu ostvarila saradnju sa tuzlanskom produkcijom Japija pa ćete na zvaničnim društvenim kanalima tuzlanske Turističke zajednice i Grada Tuzla, te u lokalnim medijima moći vidjeti #video klipove, reelse i fotografije koje su uradili Almedin Mešić, Mario Stjepić, Azra Mešić i Denis Hisari. Hvala Džejla Ramović na odličnoj atmosferi.

U okviru manifestacije ‘Zima u Tuzli’. građani Tuzle, ali i gosti, imali su priliku  sve do kraja prve semdice januara 2024. godine uživati u prazničnim čarima, bogatom muzičko-zabavnom programu i gastro ponudi koju su kreirali obrtnici i ugostitelji sa područja Tuzle.

Tradicionalna manifestacija koja u decembarskim i januarskim danima ukrasi Tuzlu sa kućicama na Trgu slobode, prazničnim dekorom širom grada, zabavno-muzičkim programom i animacijama za djecu, kao i Klizalište ‘Panonika’, su uz podršku partnera i sponzora učinili da Tuzla bude grad prepoznatljiv po kvalitetnoj zimskoj ponudi. Kao nikad ranije Turističa zajednica i Grad Tuzla investirali su i u kvalitetnu promociju sadržaja na oficijelnim medijskim kanalima i na društvenim mrežama, gdje su se našle i naše fotografije i snimci.