Kompanija Senigor uz našu hit najavu otvorila poslovnicu u Tuzli

Početak godine u Tuzli obilježili su najavni plakati, online i radijske najave da će dvojica majstora koje su utjelovili Milan Pavlović i Malik Nišić u Tuzli otvoriti poslovnicu kompanije Senigor. Sarajevska kompanija Senigor d.o.o na ovim je potezom obilježila vlastito poslovno proljeće.


Njihova prošla godina bila je kako kažu, u poslovnom smislu rekordna! To je ista ona godina u kojoj je Triton produkcija za promociju ove kompanije među njihovom ciljnom skupinom – majstorima, snimila ukupno 7 skečeva s dvojicom glumaca koji su distribuirani na društvenim mrežama. Ove godine smo snimili još jedan, ali ovaj put ne u Sarajevu, nego u Tuzli. Tokom februara Tuzlaci su pratili hoće li Malik uspjeti okrečiti dimnjake Termoelektrane do pet sati, kako nakon što su ga on i šef Milan sredili izgleda Stadion Tušanj, te da li je konačno Tuzla veća od Sarajeva!?


Početkom marta poslovnica na Ircu je konačno otvorena, čime je Senigor ponudio širok asortiman roba za građevinarstvo, ali i alata i mašina za profesionalce i one koji su majstori iz hobija.