Kompanija “Disk” Živinice novi klijent produkcije Triton

Video kojim se kompanija Disk iz Živinica ove godine predstavila na Sajmu u Tešnju snimali smo za njih. Imali smo vrlo kratko vrijeme da predstavimo proizvodnju i nove investicije koje je pokrenula ova kompanija. Ali video koji su emitovali na velikom LED displeju njihovog štanda bio je zaista dominantan.

Nova industrijska zona u Živinicama bogatija je za novoizgrađenu fabriku za proizvodnju termoizolacionih panela koja se prostire na površini od 10 hiljada kvadratnih metara. Savremeni proizvodni pogon obezbijedio je radna mjesta za lokalne radnike, ali i stručnjake iz zemalja okruženja i Evropske unije.

Ovo savremeno zdanje jedan je od kapitalnih projekata kompanije Disk Živinice, specijalizirane za proizvodnju limenih krovova i fasada. Ovaj projekat ima ogroman značaj za razvoj Živinica, regije ali i cijele Bosne i Hercegovine.

Vodeća u ovoj oblasti na domaćem tržištu kompanija Disk prati trendove i parametre koje kvalitetom I cijenom diktira zahtjevno tržište osigurano u skladu sa evropksim normama.

Vizija menadžmenta Diska je, ne samo tehnologija  i njena primjena, nego i uvođenje savremenih načina u organizaciju rada i poslovanja.

Ono što nas izdvaja od ostalih na tržištu limenih krovova je kvalitet materijala od kojeg se izrađuju naši proizvodi, kao i prateće garancije.

Osigurali smo i mrežu dostribucije u svim dijelovima Bosne i Hercegovine.

Još jedna od naših prednosti je brza proizvodnja i isporuka proizvoda. Najčešće je potrebno svega 24 sata od narudžbe proizvoda do isporuke na adresu kupca.

Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima Disk d.o.o. je rangiran među brzorastuće kompanije, a nalazimo se i među TOP 100 najvećih kompanija u BiH.

Uporedo s izgradnjom nove fabrike, dovršili smo i izgradnju modernog tržnog centra u Živinicama koji se nalazi pored magistralnog puta Tuzla-Sarajevo.

Novi tržni centar će posjetiocima nuditi brojne sadržaje zabavnog, ugostiteljskog i prodajnog karaktera, a ujedno će značiti i nova radna mjesta.

Zajedno gradimo našu državu, za lijepu i prosperitetnu budućnost!
I radujemo se novoj saradnji.