Hotel Vertigos u Tuzli na obali Panonskog jezera

Drugi put smo snimali Hotel Vertigos, mali porodični hotel smješten u strogom centru univerzitetskog grada, poslovnog i administrativnog središta Tuzlanskog kantona. Ovaj Hotel uz čiju se zgradu nalazi i Informaciono poslovna akademija visoka škola posebno je interesantan poslovnim ljudima i turistima koji se u Tuzlu odluče doći zbog slanih jezera koaj ove godine obilježavaju 20 godina od izgradnje.

Pvi snimak koji smo uradili bio je u toku zime i služio je kao promotivnu meterijal za web i društvene mreže Hotela Vertigos kako bi pružio osnovne informacije onima koji su dolazili u Tuzlu tokom Božića i nove godine. Ljetni je bio sadržajniji i mnogo veseliji.

Hotel Vertigos nalazi se u kategoriji hotela sa četiri zvjezdice. Udaljen je samo 100 m etaraod najvažnijih turističkih destinacija. Od Panonskih jezera, Sonog trga Trg sSlobode i Čaršijske česme. Zbog svoje lokacije ubraja se u komercijalne gradske hotele. U svojoj ponudi hotel Vertigos nudi 17 smještajnih jedinica i to 10 dvokrevetnih, i 7 jednokrevetnih soba, pristup spratovima liftom, konferencijsku dvoranu, punjač električnih vozila i doručak u vlastitom restoranu.

Novitet u proširenju kapaciteta Hotela jeste i super udobna ljetna bašta smještena tik uz gradsku saobraćajnicu, ali u hladovini. Bilo da dolazite samo na noć ili višednevno ljetovanje, Vertigos je odličan izbor za smještaj u centru Tuzle. Video i fotografije koje smo kreirali u Triton produkciji dijelom svjedoče o tome.